Stefanini

 

 
Joburi@Stefanini pentru vorbitori limba Germana  
 
Cine suntem noi?:

Stefanini este un furnizor global de IT, cu peste 86 de birouri în 33 de ţări. Fondată în 1987 de Marco Stefanini, compania și-a început activitatea ca furnizor de training în domeniul IT. Astăzi, numărând aproape 20.000 de angajaţi, Stefanini oferă servicii IT în regim de externalizare. În ciuda extinderii sale rapide, Stefanini este o afacere de familie ce a reușit să men­ţină această abordare în toate filialele sale. Cultura companiei este orientată spre inovare și centrată pe client, provocarea noastră zilnică fiind găsirea modalităţilor prin care putem adăuga valoare pentru clienţi, angajaţi, acţionari și societate. Acest lucru este posibil prin inovare constantă în cadrul tuturor liniilor noastre de servicii.

 
Care vor fi responsabilitatile tale?

Colegii nostri ofera servicii de suport IT pentru angajatii clientilor din industrii variate (automotive, farmaceutică, producţie) in 6 limbi diferite. Incercam sa rezolvam orice problema de natura tehnica si avem suportul necesar pentru aceste provocari.

 
Ce abilitati sunt importante pentru noi?

Dacă ești un bun cunoscator de limba germana si engleza, esti pasionat de IT si interesat de un loc de muncă dinamic, plin de entuziasm, orientat spre munca de echipă, Stefanini îţi oferă mediul profesional căutat.

 
Iti oferim:
§  pachet salarial atractiv;
§  training in domeniul IT si in dezvoltarea abilitatilor personale;
§  participarea la proiecte multiculturare in cadrul carora iti poti perfectiona cunostintele si dezvolta noi abilitati;
§  oportunitati de dezvoltare si mobilitate alaturi de o echipa de profesionisti;
 
Te asteptam sa faci primul pas in cunoasterea viitorului angajator!
 
Contact: Calea Dumbrăvii 24, Royal Business Center, etaj 5, 550324 Sibiu, România,   e-mail: jobsro@stefanini.com, telefon: 021 201 2303.

development & webserving ã by 1pixelsolutions