Articole

Programari - Proba D - Bacalaureat 2014

Programări - Proba D
Competenţe Digitale

Listele sunt ordonate alfabetic şi împărţite pe două zile (Luni 16.06.2014 respectiv Marţi 17.06.2014) după cum urmează:

Luni 16.06.2014 (click aici pentru a vizualiza lista)

Marţi 17.06.2014 (click aici pentru a vizualiza lista)

Candidaţii se vor prezenta în faţa liceului la ora 12:30. Examenul începe la ora 13:00 şi se va încheia la ora 14:30.

Candidaţii vor avea asupra lor cartea de identitate ( !!Obligatoriu!! )
Persoanele care nu au CARTEA DE IDENTITATE asupra lor, vor prezenta CERTIFICATUL DE NAŞTERE sau orice alt care atestă identitatea acestora. În caz contrar, examenul nu se poate susţine de candidatul respectiv. 

Candidaţii vor avea asupra lor un instrument de scris ( !! Obligatoriu !! )
Se vor folosi doar obiecte cu pasta sau cerneală de culoare albastră ( !!Obligatoriu!! ).

Candidaţii vor avea o ţinută decentă ( !!Obligatoriu!! ) ( Nu se acceptă pantaloni scurţi, şlapi, ochelari de soare etc. etc. etc. )

Persoanele care se vor prezenta la examen cu alte obiecte decât obiectul de scris sunt rugaţi să găsească un loc de a-şi depozita obiectele într-un loc sigur până la sfarşitul examenului. ( Fără gentuţe, poşete, chei, manuale, telefoane, tablete, etc. etc. etc. )


Vă urăm mult succes !

Art.53 (aliniatul 6)
(6) Se interzice candidatilor sa patrunda în sala cu orice fel de lucrari: manuale, dictionare, notite, însemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum si cu telefoane mobile si cu orice mijloc electronic de stocare a informatiei, de calcul sau de comunicare. Nerespectarea dispozitiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea din examen a candidatului de catre presedintele comisiei de examen, indiferent daca materialele interzise au fost folosite sau nu.
 
Candidații sunt informați că frauda sau tentativa de fraudă atrage după sine eliminarea din examen.

 

Comisia de Bacalaureat
Liceul Teoretic "Stephan Ludwig Roth" Mediaş

development & webserving ã by 1pixelsolutions