Articole

ANUNT - CANDIDAŢI BACALAUREAT 2014

ŢINÂND CONT CĂ TABELUL DE VERIFICARE CU OPŢIUNILE CANDIDAŢILOR ŞI NUMELE ACESTORA A FOST ADĂUGAT DE O SĂPTĂMÂNĂ ŞI ÎNCĂ SUNT GREŞELI VOM URMA URMĂTOAREA PROCEDURĂ:

  • PERSOANELE CARE ÎN SĂPTĂMÂNA 10.06.2014 - 15.06.2014 NU SEMNALEAZĂ GREŞELILE DE ORICE NATURĂ, FIE INIŢIALĂ SAU INIŢIALELE TATĂLUI, FIE DIACRITICE DIN NUME SAU PRENUME VOR RĂMÂNE CU ACESTE PROBLEME PE RISCUL LOR, EX.: NU VOR FI PRIMIŢI LA PARTEA SCRISĂ A EXAMENULUI DE BACALAUREAT. ÎN CAZUL ÎN CARE TOTUŞI DUPĂ ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ MAI SUS MENŢIONATĂ VOR FI PROBLEME, ACESTE NU VOR MAI FI REMEDIATE.

DACĂ NUMELE DUMNEAVOASTRĂ CONŢINE URMĂTOARELE CARACTERE: Ă Î Â Ţ Ş SAU ORICE ALTE CARACTERE SPECIALE ŞI ACESTEA NU SE REGĂSESC ÎN TABELUL DE VERIFICARE VĂ RUGĂM SĂ LE SEMNALAŢI CÂT MAI URGENT LA URMĂTOAREA ADRESĂ DE E-MAIL: allBy_al3x88@yahoo.com

DACĂ TATĂL CANDIDATULUI ARE DOUĂ SAU  MAI MULTE PRENUME ACESTEA SE VOR COMPLETA ÎN TOTALITATE NU SE VA TRECE DOAR PRIMA  INIŢIALĂ !!!!!!!!!!!

DACĂ CANDIDATUL ARE DOUĂ SAU MAI MULTE PRENUME LA FEL SE VOR COMPLETA ÎN ORDINEA DIN ACTELE DE IDENTITATE !!!!!!!Comisia de Bacalaureat
Liceul Teoretic "Stephan Ludwig Roth" Mediaş

development & webserving ã by 1pixelsolutions